Kultasepänverstas TiinaKulta

Palvelut

Palveluihini kuuluu uniikkien korujen valmistus, vanhojen korujen uudistaminen ja korujen korjaus.

Otan aina sydämellä asiakkaani vastaan ja kuuntelen koruhaaveesi herkällä korvalla. Minulle on tärkeää ymmärtää asiakkaiden korujen merkityksellisyys ja kunnioittaa sitä parhaani mukaan.

Vanhojen korujen säilyttäminen tarinoineen sukupolvelta toiselle on lähellä sydäntäni.

Uniikit korut

Teen koruhaaveistasi totta suunnittelemalla kanssasi yhdessä juuri Sinulle sopivan uniikin korun.

Korusi valmistetaan yksittäiskappaleena verstaallani Tampereen Pirkankadulla.

Käytän mielelläni koruissa värikkäitä jalokiviä sekä klassisia timantteja. Minun kauttani onnistuu myös laboratoriotimanttien istutus unelmakoruusi.

Uniikin korun voi teettää niin itselleen kuin lahjaksi, myös omista jalometalleistasi. Näin saat materiaalin käyttöön etkä maksa kuin työstä.

Vanhasta uutta

Uudistan korusi ammattitaidolla. Intohimoni on uudistaa vanhoista koruistasi sinulle sopivia aarteita mieluummin kuin että myisit niitä romukultana.

Vanhasta sormuksesta voi vaikkapa muokata korvakorut tai uuden riipuksen. Tule verstaalle tai lähetä koruistasi kuvia niin voimme yhdessä pallotella ideoita mitä koruista voisi tehdä.

Korujen korjaus

Olen korjauskultaseppä, joka haluaa säilyttää vanhoja koruja myös niitä korjaamalla. Usein koruille voi löytyä vielä kokonainen uusi elämä pienelläkin korjauksella.

Teen kivien irrotukset ja uudelleen kiinnitykset, ketjujen juotokset, sormusten koonmuutokset ja vanhojen valkokultasormusten pinnoitukset sekä paljon paljon muuta. Ota rohkeasti yhteyttä, hinta-arvioni on aina maksuton!